Laura Borràs Castanyer

Altres mèrits acadèmics

SEO анализ сайта
шаблоны SmartAddons joomla

1. Tribunals i jurats
* Membre de l'Advisory Board de l'ELMCIP Project (http://www.elmcip.net), 2010.
* Membre del tribunal de tesi d'Ana Lozano, "Literatura comparada feminista y estudios Gender and Genre: recorriendo las fronteras de lo fantástico a través de algunos cuentos escritos por mujeres", dirigida per la Dra. Antònia Cabanilles, València, 27 de juliol.
* Membre del jurat del 42è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes 2010.
* Membre del tribunal de tesi de Isabel Veiga, "La construcción de las relaciones de género en el teatro andaluz contemporáneo", Instituto de Estudios de las mujeres, Universidad de Granada, 22 de març de 2010.
* Membre del tribunal de DEA de Sebastián Serrano "El relato en Internet", dirigit per la Dra. María Teresa Soto de la UAB, 17 de febrer de 2010.
* Membre del jurat del Premi Sant Jordi de novel·la 2009.
* Membre del jurat del 2n Premi Internacional de Literatura Digital "Ciutat de Vinaròs", del 2009.
* Membre del jurat del Premi Sant Jordi de novel·la 2008 (http://www.youtube.com/watch?v=sFV00qDNAP4&feature=related)
* Membre del jurat del 2n Premi Internacional de Literatura Digital "Ciutat de Vinaròs", del 2008.
* Membre del jurat del 41è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes 2009 atorgat a Joan Solà (http://www.omnium.cat/ca/noticia/omnium-atorga-el-41e-premi-d-honor-de-les-lletres-catalanes-al-linguista-joan-sola-3627.html).
* Membre del jurat del 40è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes 2008 atorgat a Montserrat Abelló (http://www.anuaris.cat/continguts/article.php?id=3041).
* Membre del jurat del 2n Premi Internacional de Literatura Digital "Ciutat de Vinaròs", del 2007.
* Membre del jurat del Premi Sant Jordi de novel·la 2007 (http://www.nitdesantallucia.info/premis_fitxa.php?awa_id=44).
* Membre del Literary Advisory Board de l'Electronic Literature Organization, des del 2007 (http://eliterature.org/about/literary-advisory-board/).
* Membre del consell editorial de bleuOrange. Revue de littérature hypermédiatique, 2008.
* Membre de l’Advisory/Review Panel del perthDASC 2007. The Future of Digital Media Culture. 7th International Digital Arts and Culture Conference, 15-18 setembre 2007 (http://www.beap.org/dac/advisory.htm).
* Membre del jurat del 2n Premi Internacional de Literatura Digital "Ciutat de Vinaròs", del 2007.
* Membre del Review & Academic commitee del DAC 2007 (Digital Arts & Culture) (http://www.beap.org/dac/advisory.htm).
* Membre del tribunal del Treball Final de Carrera de la Llicenciatura en Filologia Catalana, Cossos conquerits. Formes de control i de domini sobre la dona en la literatura catalana, d’Assumpta Grabulosa, dels Estudis de Llengües i Cultures de la Universitat Oberta de Catalunya, gener 2007.
* Membre del tribunal del Treball Final de Carrera de la Llicenciatura en Filologia Catalana, La imatge de la dona com a tema literari i plàstic, de M. Àngels Monte, dels Estudis de Llengües i Cultures de la Universitat Oberta de Catalunya, gener 2007.
* Presidència de la sessió inaugural del seminari internacional Els estudis literaris en el marc europeu: Looking Ahead, en la Universitat Oberta de Catalunya, 15 de desembre de 2006 (http://www.uoc.edu/symposia/estudisliteraris/).
* Membre del tribunal, com a avaluadora externa, del Treball Final de Carrera La literatura en el Quixot, d'Olga Bertran, dels Estudis d'Humanitats i Filologia de la Universitat Oberta de Catalunya, gener 2004.
* Membre del Consell Científic de la revista Regars Croisés / Crossed, 2006.
* Membre del Consell Científic de la revista Digit-hum (2000-2009).
* Membre de la Comissió de Doctorat en Societat de la Informació de la UOC, 2006-2008.
* Membre del jurat del 2n Premi Internacional de Literatura Digital "Ciutat de Vinaròs", del 2006.
* Membre del Comitè Assessor dels Encuentros de mujeres en las artes escénicas del Festival de Teatro Iberoamericano de Cádiz, 2006.
* Membre del Comitè de l’Internacional Astronautical Congress, en la Universitat Politècnica de València 2006.
* Membre del Comitè assessor d’Expanding The Space (Conference & Workshop on Space & Art).
* Membre de la Comissió Científica de l’Institut Joan Lluís Vives (IJLV) en representació de la UOC, 2006.
* Membre del Comitè Acadèmic de l’International Conference Literary Studies in Open and Distance Learning, Hellenic Open University, Ierapetra (Grècia), 7-9 abril 2006.
* Membre del Review & Academic commitee del DAC 2005 (Digital Arts & Culture), desembre 2005.
* Membre del tribunal de tesi doctoral de Carles Prados, Embodying Translation in Modern and Contemporary Chinese Literature (1908-1934 and 1979-1999): A Methodological Use of the Conception of Translation as a Site, desembre 2005.
* Membre del tribunal de tesi doctoral de Joan Campàs, Paper d’Internet en la cultura emergent del món actual (1945-2003), El. Instal·lacions interactives, Net.Art i hipertextos en línia com a estudis de cas, abril 2005.
* Membre del tribunal de tesi doctoral de María Goicoechea de Jorge, El lector en el ciberespacio: una etnografía literaria de la cibercultura, (UCM) format pels Drs. Luis Martínez Vitorio (UCM), Jorge Luis Caramés Lage (UO), Juan José Cruz Hernández (U. de la Laguna), Laura Borràs Castanyer (UOC) i Dámaso López García (UCM), juny 2004.
* Membre del tribunal, com a avaluadora externa, del Treball Final de Carrera La literatura en el Quixot, d'Olga Bertran, dels Estudis d'Humanitats i Filologia de la Universitat Oberta de Catalunya, gener 2004.
* Membre del tribunal del Diploma d'Estudis Avançats del doctorat de Societat de la Informació de la Universitat Oberta de Catalunya, desembre de 2003.
* Membre del tribunal de tesi doctoral de Mercè Picornell, Poètica i política de l'etnoficció. Escriptura testimonial i representació de la veu subalterna, format pels Drs. Dolors Ollé (UPF), Pere Ballart (UAB), Meri Torras (UAB), Margalida Pons (UIB) i Laura Borràs Castanyer (UOC).
* Membre de la menció PSI de Teoria de la Literatura de la Universitat Autònoma de Barcelona (2003).
* Membre del tribunal de Treball Final de Carrera de Jaume Farrés: Joan Llacuna: el poeta d'Igualada i format pels Drs. Elisenda Ardèvol i Jaume Subirana.
* Membre del tribunal de treball de recerca de Claudia Enchique, Opiniones y reproducciones: entre el malestar del consumismo y el ideal de cultura, format pels Drs. Joan-Elies Adell Pitarch i Margarida Aritzeta, a la Universitat Autònoma de Barcelona.
* Membre del tribunal de tesi doctoral de Isabel Martínez Fernández, Una lectura filosófica de "El doble" y el concepto de funcionario en Dostoievski, presidit per la Dra. María Sánchez Puig (Universidad Complutense de Madrid) i format pels Drs. Tatiana Drosdov (U. Compl. de Madrid), Ágata Oreshek (UAB), Joan Castellví (UB) i Laura Borràs Castanyer (UB).
* Secretària del tribunal de tesi doctoral de Lourdes Soriano Robles, Traducciones medievales en la Península Ibérica: el caso del Tristan en prose. Una aproximación a su transmisión textual, presidit pel Dr. Carlos Alvar (Universidad de Alcalá de Henares) i format pels Drs. Rafael Beltran Llavador (U. de Valencia), Antoni Espadaler (UB), Gemma Avenoza (UB) i Laura Borràs Castanyer (UB).
* Secretària del tribunal de tesi doctoral de Juan Carlos Bayo Julve, La teoría del verso desde el punto de vista lingüístico. El sistema de versificación del Cantar de Mio Cid, presidit pel Dr. Ian Michael (Oxford University) i format per les Dres. Valeria Salcioli (UB), Marta Fernández Villanueva (UB), M. Eugenia Lacarra (U. País Vasco) i Laura Borràs Castanyer (UB).
* Membre del Jurat dels Premis de Creació Virtual de la Universitat Oberta de Catalunya (2000).

2. Societats literàries
* Membre de la Asociación de Teoría de la Literatura (ASETEL).
* Membre de la Sociedad Española de Literatura General y Comparada (SELGYC).
* Membre de la International Comparative Literature Association (ICLA).
* Membre de la Societat Catalana d'Estudis Dantescos.
* Membre de la Asociación Hispánica de Literatura Medieval (AHLM).
* És membre del Centre Català del PEN Club (PEN).
* Membre del Grup d'Estudis de Narrativa Actual (GENA) de la Universitat de Barcelona.

3. Càrrecs
* Directora Acadèmica del Màster en Literatura en l'era digital de la UB / Grup 62 des de 2010.
* Directora Acadèmica del Màster en Literatura en l'era digital de la UOC (2007-2009).
* Directora Acadèmica de l'Àrea de Postgrau dels Estudis de Llengües i Cultures de la UOC (2008-2009).
* Secretària del Premi d'Honor de les Lletres Catalanes des del 2008.
* Membre del consell editorial de bleuOrange. Revue de littérature hypermédiatique, des del 2008.
* Membre del Literary Advisory Board de l'Electronic Literature Organization, des del 2007 (http://eliterature.org/about/literary-advisory-board/).
* Secretària del Jurat del Premi St. Jordi de Novel·la des del 2007.
* Membre del Consell Científic de la revista electrònica "Extravíos" des del 2006.
* Membre del Consell Científic de la revista Regars Croisés / Crossed, des del 2006.
* Membre del Consell Científic de la revista Digit-hum (2000-2009).
* Membre de la Comissió de Doctorat en Societat de la Informació de la UOC, 2006-2008.
* Membre del jurat del 2n Premi Internacional de Literatura Digital "Ciutat de Vinaròs", des del 2005.
* Membre del Comitè Assessor de Expanding The Space (Conference & Workshop on Space & Art) organitzat per l’Octubre Centre de Cultura Contemporània.
* Membre de la Comissió Científica de l’Institut Joan Lluís Vives (IJLV) en representació de la UOC (2006-2007).
* Membre del Comitè Executiu del II Encuentro de Mujeres en las artes escénicasdel Festival de Teatro Iberoamericano de Cádiz des de l'any 1997.
* Secretària del Grup d'Estudis de Narrativa Actual (GENA) de la Universitat de Barcelona (1998-2001).
* Vocal del Centre "Dona i Literatura" de la Universitat de Barcelona (1995-2000).

4. Direcció de tesis i treballs de recerca
* Directora de la tesi doctoral de Giovanna di Rosario, Digital Poetry, en la Universitat Oberta de Catalunya, 2007 (en curs).
* Directora de la tesi doctoral de Carles Lindín, Dones en la literatura digital (de la teoria a la pràctica), en la Universitat Oberta de Catalunya, 2006 (en curs).
* Directora de la tesi doctoral de Pablo Escandón, La narratividad en la narrativa digital. Existe el “wreader”?, en la Universitat Oberta de Catalunya, 2006 (en curs).
* Directora de la tesi doctoral d’Evelyn Aixalà, Edición crítica hipertextual de la narrativa de Carlos Martínez Moreno, en la Universitat Autònoma de Barcelona, 2004.
* Directora de la tesi doctoral d’Antoni Arca, De una metáfora a otra: de la muerte del libro tipográfico a la gestación del libro electrónico, en la Universitat Oberta de Catalunya, 2003.
* Directora del Treball Final de Carrera de la Llicenciatura en Filologia Catalana, Cossos conquerits. Formes de control i de domini sobre la dona en la literatura catalana, d’Assumpta Grabulosa, dels Estudis de Llengües i Cultures de la Universitat Oberta de Catalunya, gener 2007.
* Directora del Treball Final de Carrera de la Llicenciatura en Filologia Catalana, La imatge de la dona com a tema literari i plàstic, de M. Àngels Monte, dels Estudis de Llengües i Cultures de la Universitat Oberta de Catalunya, gener 2007.
* Directora del Treball Final de Carrera Web d’hemenèutica Poètica, de Josep Maria Roquer González, dels Estudis d'Humanitats i Filologia de la Universitat Oberta de Catalunya, juliol de 2004.
* Directora del Treball Final de Carrera L’alienació en la vida i l’obra de Franz Kafka, de Núria Casademunt Fontdevila, dels Estudis d'Humanitats i Filologia de la Universitat Oberta de Catalunya, juliol de 2004.
* Directora del Treball Final de Carrera Base de dades sobre la novel·la juvenil catalana, de Josep M. Àlvarez, dels Estudis d'Humanitats i Filologia de la Universitat Oberta de Catalunya, juliol de 2003.
* Directora del treball de Suficiència Investigadora d’Antoni Arca, D’una metàfora a una altra: de la mort del llibre tipogràfic a la gestació del llibre electrònic, Doctorat en Societat de la Informació (2002-2003), Universitat Oberta de Catalunya.
* Directora del Treball Final de Carrera d'Àngel Arana: L'atles català de 1375, avaluat pel tribunal format pels Drs. Elisenda Ardèvol, Raffaele Pinto i la mateixa Dra.Borràs amb la qualificació d'Excel·lent.

авто детали
фото новинки

Contacte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

Contacte

Última piulada

No tweets found.

Social Bookmarks

Twitter

Facebook

Google+