Laura Borràs Castanyer

Direcció i organització acadèmica de cursos, seminaris i congressos

SEO анализ сайта
шаблоны SmartAddons joomla

* Responsable del congrés internacional e-poetry 2009, celebrat a Barcelona del 24-al 27 de maig de 2009, a la Universitt de Barcelona, el CCCB i el Caixafòrum (barcelona) amb el patrocini i dins la Setmana de la Poesia de l'Ajuntament de Barcelona.

* Workshop "La proximidad de la enseñanza a distancia. Intercambios docentes entre la UOC y la Universidad Autónoma de Chihuahua", en la Universitat Oberta de Catalunya, entre el grup de recerca Hermeneia de la UOC i els professors Isabel Guzmán Ibarra i Rigoberto Marín Uribe de la Universidad Autónoma de Chihuahua (Mèxic), Barcelona 25-27 de juny del 2007.

* Responsable del seminari internacional Els estudis literaris en el marc europeu: ‘Looking Ahead’, Barcelona 14-16 de desembre de 2006, en la Universitat Oberta de Catalunya.

* Responsable del workshop “La enseñanza virtual en los estudios de literatura. El ejemplo de la UOC”, en la Universitat Oberta de Catalunya, entre el grup de recerca Hermeneia de la UOC i Jaime Alejandro Rodríguez Ruiz de la Pontificia Universidad Javeriana, Bogotà (Colòmbia), Barcelona 13 de desembre de 2006.

* Responsable del workshop “Le DESE (Doctorat d’Études Supérieures Européenne) Les littératures de L’Europe unie et les études littéraires en ligne”, Barcelona 23-24 de febrer de 2006, en la Universitat Oberta de Catalunya.

* Responsable organitzadora del Congrés Internacional Under Construction: literatures digitals i aproximacions teòriques, Universitat Oberta de Catalunya, Grup de recerca Hermeneia, 14-16 d’abril de 2004. Aquest congrés ha obtingut finançament de la convocatòria ARCS de la Generalitat de Catalunya (Expedient: 2004ARCS1 00028).

* Responsable organitzadora del Seminari internacional Textualitats electròniques: nous escenaris per a la literatura, Universitat Oberta de Catalunya, Grup de recerca Hermeneia, 24 i 25 d’abril de 2003. Aquest seminari ha obtingut finançament de la convocatòria ACES del Ministerio de Ciencia y Tecnología (Expedient: BFF2002-11253-E)

* Membre del comitè organitzador de les jornades Les noves professions lingüístiques i literàries (11/02/2003).

* Responsable del Seminari internacional Cartografies de l’Hipertext, Universitat Oberta de Catalunya, Grup de recerca Hermeneia, 7 de novembre de 2002. Aquest congrés ha obtingut finançament de la convocatòria ARCS de la Generalitat de Catalunya (Expedient: 2002ARCS 87).

* Responsable del Seminari de Formació de Consultors de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC): “La correcció i el feedback en el procés d’aprenentatge”, febrer de 2001.

* Coordinadora del Curs "Els Juliols de la UB" Literatura i ciència (30h), juliol de 2000.

* Membre de la Secretaria del comitè organitzador del Curs de Postgrau Noves aproximacions a l'ensenyament de les Humanitats a l’educació secundària, celebrat a la Universitat de Barcelona durant el segon quadrimestre del curs 1999/2000.

* Membre del comitè organitzador de les Jornades sobre Tecnologies de la informació i ensenyament de les Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra i a la UOC, octubre de 1999.

* Codirectora del Curs d'Extensió Universitària El viatge de la literatura i la literatura de viatges V, celebrat durant el primer quadrimestre de l'any acadèmic 1999/2000.

* Membre de la Secretaria del comitè organitzador del Curs d'Extensió Universitària Rellegir els clàssics, celebrat durant el primer quadrimestre del curs 1999/2000 al Centre Dona i Literatura de la Universitat de Barcelona.

* Codirectora del seminari Narrativa del segle XX: balanç d'un segle, celebrat durant el segon quadrimestre del curs 1999/2000 a la Universitat de Barcelona.

* Membre de la Secretaria del comitè organitzador del Seminari Internacional Homes escrits per dones, Centre Dona i Literatura, Universitat de Barcelona, 12, 13 i 14 de març de 1999), on presideix una sessió.

* Membre de la Secretaria del comitè organitzador del Taller Reescriptures de la masculinitat, Centre Dona i Literatura, Universitat de Barcelona, 1999.

* Membre de la Secretaria del comitè organitzador del seminari Feminisme i crítica literària, Centre Dona i Literatura, Universitat de Barcelona, celebrat durant el primer quadrimestre del curs 1998/1999.

* Codirectora del Curs d'Extensió Universitària El viatge de la literatura i la literatura de viatges III, primer quadrimestre de l'any acadèmic 1998/1999.

* Codirectora del Curs d'Extensió Universitària El viatge de la literatura i la literatura de viatges IV, segon quadrimestre de l'any acadèmic 1998/1999.

* Membre de l'organització del Curs d'Extensió Universitària Dona i creació literària II, Centre Dona i Literatura, Universitat de Barcelona, 1998.

* Coordinadora del Cicle de conferències Novel·la i identitat de la UB (1998).

* Membre de la secretari del comitè organitzador del seminari Els poemes de desig, Centre Dona i Literatura, Universitat de Barcelona (1997/1998).

* Codirectora del Curs d'Extensió Universitària El viatge de la literatura i la literatura de viatges I, celebrat durant el primer quadrimestre de l'any acadèmic 1997/1998.

* Codirectora del Curs d'Extensió Universitària El viatge de la literatura i la literatura de viatges II, celebrat durant el segon quadrimestre de l'any acadèmic 1997/1998.

* Membre de l'organització del seminari Segon Cicle d'Escriptores contemporànies, que va comptar amb la participació d'Isabel Allende, Malika Mokkedem, Calixte Beyala..., Centre Dona i Literatura, Universitat de Barcelona, 1997.

* Membre de l'organització del Congrés Internacional Bellesa i literatura, Centre Dona i Literatura, celebrat a la Universitat de Barcelona, els dies 12, 13 i 14 de març de 1996.

* Membre del comitè organitzador del seminari Primer cicle d'escriptores contemporànies, que va comptar amb la participació de Rosario Ferré, Gloria Naylor, Cristina Fernández Cubas, Laura Freixas, Iris Zavala, Olga Xirinacs, Isabel-Clara Simó... Centre Dona i Literatura, Universitat de Barcelona, 1996.

* Membre de la Secretaria del comitè organitzador del Curs d'Extensió Universitària Dona i creació literària I, Centre Dona i Literatura, Universitat de Barcelona, curs 1995/1996.

* Responsable de l'edició de les Actes del Congrés Amor i identitat en la literatura feta per dones, Barcelona, PPU, 1995.

* Membre de l'organització del Congrés Amor i identitat en la literatura feta per dones, Centre Dona i Literatura, celebrat a la Universitat de Barcelona els dies 1, 2 i 3 de març de 1994.

авто детали
фото новинки

Contacte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

Contacte

Última piulada

No tweets found.

Social Bookmarks

Twitter

Facebook

Google+