Laura Borràs Castanyer

Presidències de sessió en congressos internacionals

SEO анализ сайта
шаблоны SmartAddons joomla

* Presidència de sessió al Congrés Internacional e-poetry 2009, Barcelona, CCCB, Caixafòrum, UB, 24-27 de maig de 2009.

* Presidència de sessió de l'X Encuentro de Mujeres de Iberoamérica en la Artes Escénicas del FIT, Cádiz, 2008.

* Presidència de sessió de l'IX Encuentro de Mujeres de Iberoamérica en la Artes Escénicas del FIT, Cádiz, 2007.

* Presidència de la sessió "WWW Applications" de la IADIS International Conference Applied Computing, 2007, IADIS, Salamanca, 18-20 de febrer del 2007 (http://www.computing-conf.org/Preliminary_Program_AC2007.pdf).

* Presidència de sessió al seminari internacional Els estudis literaris en el marc europeu: ‘Looking Ahead’, Barcelona 14-16 de desembre de 2006, en la Universitat Oberta de Catalunya.

* XIX Festival Iberoamericano de Teatro de Cádiz (VIII Encuentro de Mujeres de Iberoamérica en las Artes Escénicas), octubre de 2006.

* Presidència de la sessió: Advanced Technologies in ODL Literary Instruction del Congrés Internacional “Literary Studies in Open and Distance Learning” celebrat a Ierapetra del 6 al 10 d’abril de 2006.

* Fira Internacional del Llibre de Guadalajara, Mèxic, desembre de 2005.

* II Jornadas de Literatura Comparada: Tecnologías de la creación en la era digital, Universitat d’Alacant, octubre de 2005.

* XIX Festival Iberoamericano de Teatro de Cádiz (VIII Encuentro de Mujeres de Iberoamérica en las Artes Escénicas), octubre de 2004.

* Under Construction: literatures digitals i aproximacions teòriques, 14-16 d'abril de 2004.

* XVIII Festival Iberoamericano de Teatro de Cádiz (VII Encuentro de Mujeres de Iberoamérica en las Artes Escénicas), octubre de 2003.

* Textualitats electròniques: nous escenaris per a la literatura, Universitat Oberta de Catalunya, Barcelona, 24 i 25 d'abril de 2003.

* Cartografies de l'hipertext, Universitat Oberta de Catalunya, 7 de novembre de 2002.

* XVII Festival Iberoamericano de Teatro de Cádiz (VI Encuentro de Mujeres de Iberoamérica en las Artes Escénicas), octubre de 2002.

* XVI Festival Iberoamericano de Teatro de Cádiz (V Encuentro de Mujeres de Iberoamérica en las Artes Escénicas), octubre de 2001.

* XV Festival Iberoamericano de Teatro de Cádiz (IV Encuentro de Mujeres de Iberoamérica en las Artes Escénicas), octubre de 2000.

* I Congrés Internacional Mujeres y Textualidad. Perversas y Divinas: artistas, viajeras, hetairas, musas, cyborgs y demás, Universitat Autònoma de Barcelona, 17, 18 i 19 de octubre de 2000.

* XIV Festival Iberoamericano de Teatro de Cádiz (III Encuentro de Mujeres de Iberoamérica en las Artes Escénicas), octubre de 1999.

* I Jornadas Internacionales de Mujeres en las artes escénicas celebrades a Granada, gener de 1999.

* Congrés Internacional Lyra Mínima Oral celebrat a la Universidad de Alcalá de Henares, octubre de 1998.

* XIII Festival Iberoamericano de Teatro de Cádiz (II Encuentro de Mujeres de Iberoamérica en las Artes Escénicas), octubre de 1998.

* Congrés Internacional Hombres escritos por mujeres, celebrat a la Universitat de Barcelona el març de 1998.

* XII Festival Iberoamericano de Teatro de Cádiz (I Encuentro de Mujeres de Iberoamérica en las Artes Escénicas), octubre de 1997.

* Congrés Internacional Bellesa i literatura, Centre Dona i Literatura, celebrat a la Universitat de Barcelona, els dies 12, 13 i 14 de març de 1996.

авто детали
фото новинки

Contacte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium.

Contacte

Última piulada

No tweets found.

Social Bookmarks

Twitter

Facebook

Google+